يکشنبه 29 مرداد 1396

نوع خبر

با شعار یک عمر سلامت با خود مراقبتی؛ مراسم نمادین آغاز هفته سلامت در مدرسه فرزانگان تهران و به طور همزمان در مدارس سراسر کشور آغاز شد
 با شعار یک عمر سلامت با خود مراقبتی؛

مراسم نمادین آغاز هفته سلامت صبح امروز در مدرسه فرزانگان تهران و به طور همزمان در مدارس سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ مراسم نمادین آغاز هفته سلامت در تهران با حضور مسئولین وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش در مدرسه دخترانه فرزانگان در حال برگزاری است.

در این مراسم دکتر علی اکبر سیاری، معاون بهداشت وزارت بهداشت و مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامتی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نقش دانش آموزان در خود مراقبتی و ارتقاء سلامت سخنرانی می کند.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می شود. /201

دوشنبه 1 ارديبهشت 1393  22:45