برگزاری هفدهمین کنگره بین المللی انجمن علوم پرتونگاری ایران IRSNA با حضور فعال برجستگان دپارتمان تصویربرداری مرکز قلب و عروق شهید رجایی در سالن همایش های برج میلاد

به گزارش روابط عمومی،هفدهمین کنگره بین المللی انجمن علوم پرتونگاری ایران IRSNA با حضور فعال برجستگان دپارتمان تصویربرداری مرکز قلب و عروق شهید رجایی در اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش های برج میلاد برگزار گردید.

در این همایش همانند سال های گذشته همکاران پرتوکار دپارتمان تصویربرداری حضوری فعال و چشمگیر داشتند .

سخنرانان این همایش آقایان دکتر حمیدرضا پورعلی اکبر رئیس، سید علی حسینی سوپروایزر ،محمد اکبر نژاد کارشناس ارشد رادیوبیولوژی،علی کبیری کارشناس رادیولوژی حضور داشتند.

حسینی در این همایش در خصوص دستگاه های پیشرفته سی تی اسکن ،مولتی اسلایس و آبشن ها و اپلیکیشن های نوین در زمینه دوال انرژی ،مفاهیم علمی ،کاربردهای کلینیکال و فیزیک آن مطالبی ارائه نمودند.

اکبرنژاد نیز در زمینه نحوه محاسبه دوز جذبی بیماران در سی تی اسکن و راه های کاربردی کاهش این دوز مطالب خویش را ارائه نمود.

کبیری در ادامه در خصوص نرم افزار موجود در سی تی اسکن برای کاهش دوز جذبی بیماران بویژه اطفال ارائه مطلب نمود.