لیست تست های الایزا قابل انجام در بخش سنجش بیومارکر آزمایشگاه تحقیقات بنیادین قلب

لیست تست های الایزا قایل انجام در بخش "سنجش بیومارکر" آزمایشگاه تحقیقات بنیادین قلب

در بخش سنجش بیومارکر آزمایشگاه "تحقیقات بنیادین قلبمرکز قلب و عروق شهید رجایی اندازه گیری (تست الایزا) تمامی مارکرها و فاکتورهای پروتئینی و آنزیم ها از جمله سیتوکین ها و اینترلوکین ها

(IL-1, IL-4,IL-6, IL-8, IL-10, IL-12p40 )، TNF-α، IFN-ƴ  و ... در نمونه های سرم، پلاسما و بافت به روش الایزا و با دقت بالا انجام می شود .

این آزمایشگاه با دارا بودن دستگاه الایزا ریدر پیشرفته و ست آپ تست الایزا برای کلیه مارکرهای پروتئینی به ویژه سیتوکین ها و اینترلوکین ها آماده ارائه خدمات برای طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویی می باشد.

آزمایشگاه تحقیقات بنیادین قلب مرکز قلب و عروق شهید رجایی بخش سنجش بیومارکر و ست آپ الایزا را راه اندازی نموده است که با دارا بودن دستگاه الایزا ریدر پیشرفته و دقیق، امکان انجام تست های الایزا و ارائه مشاوره علمی را برای طرح های تحقیقاتی اعضاء محترم هیئت علمی، دانشجویان و محققان فراهم آورده است:

تست های قابل انجام

جزییات

نمونه بیولوژیک

اندازه گیری انواع سیتوکین ها و اینترلوکین های کلاسیک و جدید

• IL-1, IL-4,IL-6, IL-8, IL-10, IL-12p40
  • IFN-ƴ
  • TNF-α
  • IP-10/CXCL10
  • MCP-2/CCL8
  • MCP-3/CCL7
  • PARC/CCL18
  • CD147/EMMPRIN
  • TSLPR

اندازه گیری مارکرهای لیپیدی اختصاصی

• Apo C3
  • Apo-B
  • Apo A1
  • Small dense LDL (sd LDL-C)
  • PCSK9

اندازه گیری تمامی بیو مارکرهای تشخیصی

• Protein markers
  • Enzymes

سرم، پلاسما، بافت

* این آزمایشگاه آماده همکاری با کلیه دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی سراسر کشور در جهت تسهیل انجام طرح های تحقیقاتی می باشد. شایان ذکر است پاسخگویی از طریق شماره تلفن 23922934 مقدور می باشد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بیومارکر مرکز قلب و عروق شهید رجایی سنجش تست الایزا سیتوکین اینترلوکین تست الایزا IL-1 IL-6 IL-8 IL-10 TNF کیت الایزا سرم پلاسما اسپکتروفوتومتری