وبینار اخلاق در پژوهش ویژه اعضاء محترم هیئت علمی مرکز قلب و عروق شهید رجایی

وبینار اخلاق در پژوهش ویژه اعضاء محترم هیئت علمی مرکز قلب و عروق شهید رجایی

اساتید محترم هیئت علمی مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
 با سلام و احترام
با سپاس از اینکه در کارگاه های اخلاق در پژوهش دانشگاه علوم پزشکی ایران ثبت نام کرده اید، به عرض می رساند کارگاه ملاحظات اخلاقی در پژوهش های حیوانی فردا دوشنبه ۱۷ آذر و کارگاه مالکیت معنوی پس فردا ۱۸ آذر برگزار خواهد شد.
لینک برگزاری خدمتتان ارسال می شود.
بعد از ورود به لینک، خواهشمند است با نام و نام خانوادگی کامل خود وارد فضای برگزاری وبینار شوید.
از آنجایی که پاسخ به پره تست و پست تست ها برای گرفتن امتیاز باز آموزی لازمست، خواهشمند است پس از ورود به وبینار، آدرس ایمیل فعال خود و نیز شماره تلفن تماس خود  را برای ما ارسال فرمائید تا قبل از شروع جلسه، پره تست برایتان ارسال گردد و در همان ابتدای جلسه بعد از تکمیل برایمان ارسال بفرمایید.
وبینار ساعت ۱۰ صبح شروع شده و ساعت ۱۳ به اتمام می رسد.
خواهشمند است کد ملی تان را نیز برای ما ارسال فرمائید.
در حال حاضر نیاز به ثبت نام یا اقدامی در سامانه جامع آموزش پزشکی کشور ندارید. اطلاعات لازم متعاقبا باستحضار خواهد رسید.

اطلاعیه

استاد محترم با سلام و احترام
به استحضار می رساند ثبت نام وبینار ملاحظات اخلاقی در پژوهش بر روی گروه های آسیب پذیر  با کد شناسه ۱۶۱۰۶۱ که فردا چهارشنبه ۸ بهمن برگزار خواهد شد امروز  سه شنبه ۷ بهمن ساعت ۱۴ ( دو بعدازظهر) در سامانه آموزش مداوم فعال می شود.

قابل توجه اساتید محترم مرکز

با سلام و احترام خدمت اساتید محترم دانشگاه
به استحضار می رساند در این هفته تنها  یک وبینار با عنوان اخلاق در انتشارات مورخ دوشنبه ۲۰ بهمن از ساعت ۱۰ تا ۱۲  از طریق سامانه آموزش مداوم برگزار می شود. به اطلاع می رساند تا پایان بهمن ۱۳۹۹ وبینار دیگری توسط دبیرخانه کمیته اخلاق معاونت برگزار نخواهد شد.
ثبت نام وبینار فوق فردا یکشنبه از ساعت ۱۴ در سامانه کمیته ملی فعال خواهد شد.

کد شناسه ۱۶۱۹۲۵

با تشکر فراوان
دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری

روی لینک ها کلیک فرمایید :

ملاحطات اخلاقی در پژوهش های حیوانی

مالکیت معنوی داده ها

ملاحظات اخلاقی در گروه های آسیب پذیر

چگونگی راز داری و محرمانگی داده ها ( اخلاق و قوانین پژوهش)

ملاحظات اخلاقی در پژوهش های حیوانی

برنامه وبینار