برگزاری کارگاه مجازی اخلاق در پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران ویژه اعضاء محترم هیئت علمی مرکز

۰۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۸ کد : ۶۴۵۱ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری

با سلام و احترام خدمت پژوهشگران و اساتید گرامی به استحضار می رساند کارگاه مجازی فردا به تاریخ 21 تیر ماه با عنوان مروری بر دستورالعمل شرح وظایف کارگروه اخلاق در پژوهش  با نظر سامانه آموزش مداوم وزارت متبوع بدون امتیاز باز آموزی برگزار خواهد شد.  گروه هدف این کارگاه اعضای محترم هیات علمی هستند..

با توجه به محدودیت اعمال شده از طرف وزارت متبوع در ظرفیت های اعلام شده روز ثبت نام به سرعت اقدام فرمایید.

در ضمن ثبت نام برای کارگاه مجازی 23 تیر ماه 1400 با عنوان ملاحظات اخلاقی در پژوهش بر روی حیوانات در سامانه آموزش مداوم از ساعت 12 سه شنبه 22 تیر ماه 1400 آغاز می شود.