نمایش برنامه آموزشی "درمان فشارخون" با حضور دکتر جواد عالم زاده انصاری در شبکه سلامت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۶۸۵۷ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۷۶۳

به گزارش روابط عمومی ،برنامه آموزشی با عنوان " درمان فشار خون" با حضور دکتر جواد عالم زاده انصاری فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی و عضو هیئت علمی مرکز قلب و عروق شهید رجایی،در ساعت 21 شب روز پنجشنبه مورخ 18 فروردین و باز پخش آن در ساعت 18 بعدازظهر روز جمعه مورخ 19 فروردین ماه سال جاری در برنامه پزشکی سپهر سلامت از شبکه سلامت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد.

دکتر عالم زاده در این برنامه به مطالب جامعی در خصوص درمان فشار خون طبق استانداردها و گاید لاین های به روز اروپا و آمریکا اشاره کرد.

علاقمندان می توانند برای مشاهده این برنامه روی لینک زیر کلیک فرمایند:

خبرنگار: پیام احمدی کاشانی

( ۱۰ )