پیام تبریک هیئت رئیسه انستیتو به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۳ کد : ۸۰۵۱ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
هیئت رئیسه انستیتو فرارسیدن روز جهانی بهداشت را تبریک عرض نمودند.
پیام تبریک هیئت رئیسه انستیتو به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت

به گزارش روابط عمومی ، هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی طی پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت را به کلیه همکاران طی پیام زیر تبریک عرض نمودند:

همکاران گرامی

به مناسبت فرا رسیدن ۷ آوریل، روز جهانی بهداشت، به همه تلاشگران عرصه سلامت، بویژه شما همکاران انستیتو تبریک و شادباش می‌گوییم.

روز جهانی بهداشت فرصتی مغتنم است تا از خدمات ارزشمند و تلاش‌های شبانه‌روزی جامعه پزشکی، پرستاری و سایر کارکنان خدوم حوزه بهداشت و درمان که در حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقش‌آفرین هستند، تقدیر و تشکر کنیم.

در سال ۲۰۲۴، شعار روز جهانی بهداشت "سلامتی برای همه" است. این شعار بر ضرورت دسترسی عادلانه همه افراد به خدمات بهداشتی و درمانی باکیفیت تأکید می‌کند. بی‌شک، رسیدن به این هدف مهم، همت و تلاش همگانی را می‌طلبد.

هیئت رئیسه انستیتو ضمن تعهد به ارائه خدمات باکیفیت و ایمن به بیماران، بر تداوم تلاش‌های خود در راستای ارتقای سلامت جامعه و تحقق شعار "سلامتی برای همه" تأکید می‌کند.

در این روز فرخنده، برای همه فعالان عرصه سلامت آرزوی سلامتی، توفیق و شادکامی داریم.

هیئت رئیسه  انستیتو آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی

نظر شما :